Pre-Order Jouw Favoriete Items Nu!

Welkom bij de pre-order sectie van FRANCIS! Hier kun je als eerste de nieuwste en meest exclusieve items reserveren voordat ze beschikbaar zijn in onze reguliere collectie.

Waarom Pre-Order?

Pre-orders geven je de kans om je favoriete items te bemachtigen voordat ze aangevuld worden. Dit is perfect voor limited editions en populaire producten die snel uitverkocht raken.

Levertijd en Verzending

Onze standaard pre-order levertijd is ongeveer 2 weken. Het is belangrijk om te weten dat deze levertijd kan variëren, omdat pre-orders verzonden worden zodra de producten binnen zijn bij ons magazijn. Dit betekent dat de levertijd soms sneller kan zijn dan 2 weken, maar ook kan oplopen tot 3 weken.

Wanneer je bestelling verzonden is, ontvang je een e-mail van ons met een track & trace code. Hiermee kun je je bestelling volgen vanaf ons magazijn tot aan jouw deur.

Belangrijke Informatie

- Levertijd: Pre-orders hebben een geschatte levertijd van ongeveer 2 weken. Hou er rekening mee dat deze kan variëren naar 3 weken.
- Verzendbevestiging: Je ontvangt een e-mail met een track & trace code zodra je bestelling verzonden is.
- Retourbeleid: Onze gebruikelijke retourvoorwaarden zijn van toepassing op pre-orders. Bekijk ons retourbeleid voor meer informatie.

Veelgestelde Vragen

Wat gebeurt er als de levertijd langer is dan verwacht?
- We streven ernaar om binnen de aangegeven levertijd te leveren. Mocht de levertijd langer zijn dan verwacht, dan brengen we je direct op de hoogte via e-mail.

Zijn pre-order items hetzelfde als reguliere items?
- Ja, pre-order items zijn identiek aan de reguliere items die later in onze collectie komen. Het enige verschil is dat je ze eerder kunt bemachtigen!

Wij danken je voor je vertrouwen in FRANCIS en kijken ernaar uit om je de nieuwste mode als eerste te leveren!

Met vriendelijke groet,

Team FRANCIS

www.francisbyfb.com